Wat je wil weten over een safari Kenia

We willen allemaal wel eens wat. De een wil een olifant, de ander wil een Jeep en weer een ander wil een mooi stuk land dat zich heerlijk uitstrekt, als een soort savanne. Soms lijken die wensen wat onhaalbaar en misschien zijn ze dat ook in zekere zin, maar toch vallen ze wellicht op de een of andere manier te realiseren. Dit kun je namelijk, zeker met de bovenstaande wensen, doen door te kiezen voor een safari Kenia. Wij vertellen je hier het een en ander over in deze blog en doen dat op een concrete, toegankelijke en leuke manier. We gaan in op wat er zit inbegrepen bij een safari Kenia, wat de mogelijke kosten zouden kunnen zijn en natuurlijk wat je mag verwachten van zo’n prachtige reis. Ben je klaar om, via het internet, te worden meegenomen op een kleine trip naar de Afrikaanse savanne? 

Wat is er inbegrepen bij een safari Kenia?

Het eerste puntje dat we zouden aflopen voor je; wat zit er nu inbegrepen bij een safari in Kenia? Dat is natuurlijk sterk afhankelijk van het pakket dat je kiest bij een reisorganisatie, maar over het algemeen geldt dat een safari sowieso een tour, toegang tot het park en accommodatie bevat. Sommige pakketten hebben ook de vlucht naar de luchthaven in de buurt inbegrepen, excursies toegevoegd of een plan met maaltijden, maar dat geldt lang niet voor elke reis. Ook is het goed om te kijken naar een uitbreiding van je reisplan. Zo kun je soms ook dingen als een afsluiter van je safari Kenia in Zanzibar toevoegen aan je reis. Je hebt dus voor het overgrote deel alle touwtjes in handen met de reis die je op het punt staat te maken, maar vergeet nooit dat je wel gebonden bent aan je tourgids die je meeneemt het park in. 

Kosten van de safari

De kosten van een safari Kenia verschillen wederom weer enorm. Een safari in Kenia kun je zo gek maken als je wil, maar je kunt het natuurlijk ook een stuk bescheidener houden en op de kleintjes letten. Wel is het goed om te weten dat een safari Kenia niet is weggelegd voor de mensen die op een budgetvakantie. Toch is het in vergelijking met alle andere levensveranderende gebeurtenissen een kleine som met geld, want je gaat hier dingen meemaken en zien die je wellicht nooit meer meemaakt of gaat zien. Wat dat voor dingen zijn? Dat lees je hieronder. 

Verwachtingen

Wat je dan mag verwachten van een safari Kenia? Dat wil je nu wel héél graag weten en dat is begrijpelijk. De mooiste zonsop- en zonsondergangen ga jij hier met je eigen ogen zien, maar daar blijft het niet bij. Natuurlijk mag je getuige zijn van de wonderen van moeder natuur zoals allerlei gave dieren. Olifanten, nijlpaarden, giraffes, leeuwen, hyena’s en ga zo maar door; je hebt een goede kans dat je ze ziet. Wellicht ga je nog wel even de Jeep uit en te voet op onderzoek uit. Daarnaast maak je kennis met de Keniaanse cultuur, eentje die écht de moeite waard is! Boek direct jouw safari op https://afrikasafari.nl/.