Hotel + vliegticket boeken

Soms is het wel zo gemakkelijk om een hotel + vliegtickets in één keer te boeken. Dan hoef je niet apart alles te boeken en dan ben je snel klaar. In sommige gevallen is dat duurder, maar soms zijn er ook goede aanbiedingen waar je van kunt profiteren.

Waar boek ik een hotel + vliegticket?

Er zijn diverse websites waar je een hotel + vliegticket in één keer kunt boeken. Een goed voorbeeld hiervan is Tui (hiervoor bekend als Arke). Zij hebben een groot aanbod aan (luxe) hotels in Suriname. De website biedt ook rondreizen aan en is daarom zeker de moeite waard om te bekijken.

All-inclusive boeken of niet?

In sommige gevallen is all-inclusive goedkoper. Je kunt dan onbeperkt eten en drinken. Het kan aardig in de portemonnee schelen indien je veel drinkt of eet. Veel drinken is sowieso raadzaam, omdat Suriname een ontzettend warm en droog klimaat heeft.

Waar kan ik een losse vliegticket boeken?

Je kunt er ook voor kiezen om een losse vliegticket te boeken. In sommige gevallen is dit goedkoper, omdat er dan geen ‘tussenorganisatie’ bij zit die de reis voor je regelt. Het nadeel is wel dat je zelf meer moet doen voor je vakantie. Indien je een losse vliegticket wilt boeken, kun je er hier meer over lezen.

Waar kan ik een hotel boeken?

Indien je er niet voor kiest om een hotel + vliegticket te boeken, kun je ervoor kiezen om los een accommodatie te boeken. Meer informatie over accommodaties boeken vind je hier.

Tips

  • Check ook even de beste reistijd voor Suriname.
  • Maak gebruik van de lastminute aanbiedingen of boek zeven maanden of acht weken van te voren. Uit onderzoek blijkt dat de vliegtickets dan het goedkoopst zijn.
  • Schrijf je in bij diverse reisnieuwsbrieven. Je krijgt dan regelmatig informatie over goedkope tickets naar Suriname.