Boek eens een hotel in Emmen

Mocht je er eens heerlijk tussenuit willen in eigen land dan heb je best veel opties. Nederland is mooier dan je denkt en heeft erg veel te bieden. Dat geldt zeker ook voor de provincie Drenthe. Het boeken van een hotel in Emmen is dan ook een aanrader. Ten eerste omdat je er heerlijk tot rust komt. Maar zeker ook omdat er voldoende te zien, te doen en te beleven is.

Het beste hotel in Emmen

Het vinden van een hotel in Emmen is geen probleem. In Emmen vind je voldoende hotels; van luxe hotels tot de meer standaard hotels. Je boekt even gemakkelijk een hotel middenin het centrum maar kunt ook kiezen voor een hotel aan de rand van de stad. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. In Emmen zelf is voldoend ete bekleven en het mooie is wel de combinatie van stad en natuur. Wandel je vanuit je hotel in Emmen naar links dan stap je bij wijze van spreken het bos in en loop je de andere kant op dan sta je in een bruisend centrum. Emmen heeft een prachtig winkelcentrum, waarvan een deel overdekt is.

Bezoek in elk geval Wildlands; een combinatie van dierentuin en pretpark

Veel mensen boeken een hotel in Emmen om in elk geval een bezoek te brengen aan Wildlands. Na het sluiten van het Noorder Dierenpark werd Wildlands geopend, een combinatie van een dierentuin en pretpark. Je gaat er in de achtbaan en ziet er de meest exotische dieren. In Wildlands ben je zeker een dag zoet. Het mooie is dat Wildlands midden in de stad ligt en dat betekent dat je na een dagje Wildlands prima ergens in het centrum kunt eten. Want aan eetgelegenheden is zeker ook geen gebrek in Emmen. Vervolgens is het na zo’n dag heerlijk relaxen in het hotel in Emmen.

Wandel en fiets dwars door de bossen en bekijk eens een hunebed

Als je te gast bent in Drenthe neem je vanzelf de levenshouding en het tempo van de Drent over. En die is relaxed. De Drent is open en helpt je graag als je op zoek bent naar leuke uitjes. En uitjes zijn er genoeg in de buurt van Drenthe. Ga wandelen in het bos of huur fietsen om prachtige routes dwars door de bossen te fietsen. Onderweg stuit je onherroepelijk op een van de vele hunebedden die Drenthe rijk is. En ook dat is leuk om een keer te zien.

Vanuit Emmen kun je alle kanten op

Ook in de buurt van Emmen is voldoende te beleven. Na een ontbijt in het hotel in Emmen kun je bijvoorbeeld met de kinderen naar Coevorden, want daar vind je Plopsaland. Assen ligt in de buurt en dat geldt ook voor Groningen. Vanuit Emmen ben je bovendien binnen een kwartiertje in Duitsland. Vanuit Emmen kun je dus echt alle kanten op. Boek dus snel een hotel in Emmen en geniet van al het moois dat Drenthe te bieden heeft.