Op zoek naar een TV meubel industrieel: er zijn tal van opties

Ben je al bekend met industriële stijl van meubels en de onvervalste charme van het TV meubel industrieel? Als een meubel voor de term “industrieel” in aanmerking wil komen, moet het zijn gemaakt van metaal, het liefst van oud metaal dat al meerdere levens achter zich heeft. Een ander veelgebruikt metaal in industriële meubels is hout, veelal zwaar mangohout. Zwart en bruin zijn kleuren die je vaak terug ziet komen: donkere tinten, evenals grijs. Zwart is daarnaast de ideale kleur die in je staat stelt naar hartenlust te combineren. Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden van de industriële TV meubel? Breng dan eens een vrijblijvend bezoekje aan de Eigentyds showroom te Nunspeet voor inspiratie. 

Wat dacht je van een stalen TV meubel industrieel? 

Staal is hét materiaal van de industriële look. Dit sterke materiaal heeft tal van toepassingen en maakt ieder televisiemeubel compleet. Staal is een typisch tijdloos materiaal, net zoals de spijkerbroek een tijdloze broek is. Door de geschiedenis van de mens heen heeft staal altijd een prominente rol gespeeld, zowel in de industrie als in andere vormen van productie. Staal is ook ideaal te combineren met een materiaal als mangohout. Van mangohout is bekend dat het een natuurlijke en warme kleur heeft, die het koude staal perfect aanvult. Zo zul je zien dat staal met name wordt gebruikt voor de poten en de behuizing van het TV meubel industrieel, terwijl de werkbladen van hout zijn gemaakt. Hetzelfde geldt voor (salon)tafels. 

De kracht van wieltjes 

Denk je aan industrie, dan denk je ook aan (tand)wielen. Grote wielen van ijzer of staal geven het TV meubel industrieel een onvervalst krachtige en gave look. Het meubel wordt in één klap een echte blikvanger. Je haalt een geheel uniek meubelstuk voor je televisie in huis, dat ideaal past bij een industriële inrichting met veel metaal, baksteen en authentiek hout. Wielen zijn niet alleen heel fraai, maar ook nog eens heel praktisch. Dankzij de stalen wielen kun je het zware televisiemeubel gemakkelijk door je kamer verplaatsen. Ook handig bij het stofzuigen. 

Een op maat gemaakt TV meubel industrieel? 

Het is overigens ook mogelijk een industrieel televisiemeubel geheel op maat te laten maken. Je krijgt dan een hoogwaardig meubelstuk voor een relatief bescheiden prijsje. Kies je ervoor een TV meubel industrieel bij bovenstaande expert te laten produceren, dan krijg je eerst vrijblijvend een voorstel voor een prijs. Je speelt zelf de grootste rol in het maken van een ontwerp. Je kiest zelf of je met de prijs in zee gaat. Zo ja, dan krijg je een uniek, gaaf product. 

Specialist op het vlak van industriële meubels 

Mocht je op zijn naar echt gave industriële meubels, zoals het TV meubel industrieel, dan is er eigenlijk maar één adres waar je altijd goed zit. Hier vind je industriële meubels voor de scherpste, eerlijkste prijzen. Deze meubels zijn geheel handgemaakt en samengesteld uit oude materialen. Je kiest voor degelijk, oud en karakteristiek metaal, vaak in combinatie met hout. Feit is dat alle industriële meubels die je hier tegenkomt van echt oud metaal gemaakt zijn.