Zwemgordels

Wil je graag je kindje begeleiden bij het leren zwemmen? In plaats van zwembandjes kan je dan beter zwemgordels aanschaffen. Met zwemgordels blijft je kindje drijven, maar kan hij wel horizontaal leren zwemmen. Zwemgordels zijn niet alleen verkrijgbaar voor kinderen, maar ook voor volwassenen. De zwemgordels zorgen er tegelijkertijd voor dat het hoofdje van je kindje bovenwater blijft. Zwemgordels kunnen eventueel naar wens ook nog aangepast worden. Bijvoorbeeld als je kindje beter leert zwemmen. Je kan dan één gordel eraf halen waardoor er minder drijfvermogen ontstaat. Langzaamaan kan je kindje zo zelfstandig leren zwemmen met behulp van zwemgordels.

Maak gebruik van zwemgordels als je kindje zwemles heeft

Als je kindje zwemles heeft dan kan je zwemgordels gebruiken om je kindje een beetje te helpen. Bijvoorbeeld als jullie zelf een middagje naar het zwembad gaan. Je kindje kan dan met behulp van de zwemgordels oefenen. Dankzij de gordels kan je kindje namelijk perfect horizontaal drijven en leren zwemmen.

Zwemgordels voor volwassenen

Fanatieke watersporters maken ook vaak gebruik van zwemgordels. Je kan zo bewegen in het water zonder dat je jezelf bezig hoeft te houden met zwemmen. Er zijn verschillende zwemgordels die ook gewoon door volwassenen gebruikt kunnen worden. Het is wel belangrijk om hierbij goed op te letten op het gewicht. Deze moet natuurlijk overeenkomen met de gebruiker.

Zwembandjes voor jonge kinderen

Is jouw kindje nog lang niet klaar om op zwemles te gaan? Dan kan je natuurlijk ook gebruik maken van zwembandjes. Kinderen vanaf 11 kg kunnen gebruik maken van zwembandjes. Ze kunnen hiermee zelfstandig in het water springen en blijven drijven. Baby’s kunnen het beste gebruik maken van een floater om te blijven drijven in het water. Met zwembandjes krijgen kinderen meer bewegingsvrijheid als ze in het water springen. Voordat je kindje op zwemles gaat kan je het beste gebruik maken van zwembandjes. Buiten de veiligheid kan je kindje zo vrij maken in het water.

Bestel je zwembandjes online

Wil je graag gebruik maken van de zwembandjes? Je kan ze online bestellen in onze webshop. We hebben verschillende modellen om uit te kiezen. Je kan zelfs een print uitkiezen die voor jouw kindje extra fijn is om te gebruiken. Bestel jouw nieuwe zwembandjes online en krijg ze zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd. Je kan ze zo direct gaan gebruiken de volgende keer dat je naar het zwembad gaat. Je bent zo goed voorbereid op je volgende zwemuitje met de kinderen. Ga je binnenkort op vakantie? Bestel er dan meteen 1 extra om de waterpret niet te bederven bij een lekkage.