Schuldhulpverlening is er voor iedereen!

Het kan iedereen overkomen om in de schulden te geraken. Als dit het geval is wil je maar een ding en dat is het oplossen. Maar zonder de juiste hulp en informatie is dit best lastig. Als je zelf aan de bel trekt bij de schuldeisers is er vaak weinig ruimte voor een echte oplossing. Als je al iets kunt betalen aan de schuldeisers. Daarom is het vinden en krijgen van de juiste hulp heel belangrijk. Waarbij wij vaak in beeld komen bij jongeren met schulden.

Voor jongeren is de huidige tijd vaak verwarrend. Je krijgt te maken met zorgkosten, kosten om ergens te wonen en veel verleiding. Je moet er maar mee om kunnen gaan zullen we maar zeggen. Want alles gaat tegenwoordig over geld. Maar wanneer je in de schulden raakt is het vaak alsof je wereld instort. Dan is schuldhulpverlening de beste oplossing.

Zodat je weer grip hebt op je financiƫle situatie.

Samen met jou inzet zorgen wij ervoor dat je weer grip hebt. In eerste instantie door gezond te blijven en ontzorgt te worden. Als tweede door met de schuldeisers voor een passende en heel goede oplossing te komen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je ook begrijpt wat geld is en daarin de juiste begeleiding kunt krijgen. Door te weten wat je uitgaven zijn ten opzichte van wat er precies binnenkomt. Zodat je ook in de toekomst uit de schulden kunt blijven!

Voor jongeren met schulden!

Wij helpen jongeren met schulden. Van kleine schulden tot kleine schulden. Hoe de schulden zijn ontstaan is weliswaar belangrijk maar niet de basis van waaruit wij werken. Wij werken namelijk altijd met oplossingen. Omdat aan de gemaakte schulden vaak weinig veranderd kan worden. Je kunt je voorstellen dat dit heel vervelend is om te vertellen. Vaak hadden de schulden eenmaal voorkomen kunnen worden. Maar dat is helaas niet zo gelopen zeggen we dan maar. Dus al de handen uit de mouwen en aan de slag met jouw toekomst.

Een toekomst zonder schulden en met heldere inzichten. Want samen met jou bouwen we aan een goede oplossing om schuldenvrij te geraken en blijven!