Je bent zwanger en nu: een 3D beeld om dit moment altijd vast te leggen

Je bent zwanger en nu? Zodat jij er officieel achter bent dat jij een kleine op de wereld gaat zetten, dan gaat er uiteraard veel door jouw hoofd. Je voelt een euforie aan geluk, maar ook een gevoel van verantwoordelijkheid. Je wilt immers dat jij jouw toekomstige kleine het beste geeft, dat jij tijdens de zwangerschap goed voor jezelf en voor jouw buik zorgt. Door al deze drukte en alles wat er ineens op jou afkomt, vergeet je soms om te genieten van de ervaring. Je bent zwanger en nu heb je ineens 9 maanden om jezelf voor te bereiden op jouw toekomstige kindje. In dit artikel hebben we daarom een aantal tips op een rijtje gezet waardoor jij het meeste uit deze 9 maanden haalt.

Zwanger en nu?

Je bent zwanger en wat nu? Waar moet je mee beginnen? Vanaf wanneer moet je de babykamer klaarmaken? Heb je behoefte om bepaalde cursussen te volgen die je klaarstomen voor de komst van jouw kleine baby? Er komen veel vragen op je af. Het is daarom belangrijk dat jij tijdens deze fase soms de rust neemt om stil te staan en te ervaren wat je in het nu voelt. Vele moeders zullen het eens zijn dat ze soms de tijd van de zwangerschap missen en dat ze wilde dat ze meer hadden genoten tijdens deze momenten. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarmee jij zowel zwanger en in het nu kan leven.

Een 3D beeld laten maken

De meeste vrouwen kennen wel de klassieke buikafdruk in gips. Deze methode is echter steeds minder populair geworden. Voornamelijk omdat het afdruk vrij groot en lomp is. Doordat het zo groot is hang jij het minder snel op in de woonkamer of in de slaapkamer. Kies er daarom voor om jouw zwangerschap vast te leggen met behulp van een 3D beeldje. Bij Buikbeeld kun jij terecht om dit te laten doen. Het voordeel van dit 3D beeld is dat het klein is. Je krijgt een miniatuur van jou met jouw zwangere buik. Dit beeld kan je overal in huis kwijt, maar het zal je altijd even terugbrengen naar het speciale moment. Zo ben jij zwanger en nu kun je later even kort terugschakelen naar de mooie herinneringen die jij had tijdens de 9 maanden.

Hoe wordt het beeldje gemaakt?

Je bent zwanger en nu? Je vraagt je wellicht af hoe het proces in zijn werking gaat. Het proces is erg simpel, waardoor er niet meer energie van jou wordt gevraagd dan nodig is. Je maakt een afspraak en komt vervolgens langs in de studio. Tijdens deze afspraak wordt er van jou een scan gemaakt. Deze scan is volkomen veilig voor jouw zwangere buik, wat uiteraard erg belangrijk is. Tijdens de scan kan jij een pose aannemen die jij prettig vindt. Je kan er voor kiezen om naakt te gaan, maar uiteraard is het ook mogelijk om kleding aan te hebben. De scan wordt altijd door een vrouw gemaakt, zodat jij je altijd op jouw gemak voelt. Aan de hand van de 3D scan wordt het kleine beeldje gemaakt en naar jou opgestuurd. Je hebt de keuze uit allerlei verschillende materialen, waaronder brons, koper, kunststof, goud of metaal. Met behulp van het beeldje geniet jij optimaal van het zwanger zijn en het nu.